Mina favoritappar till mobilen
Hejsan på er!
 
Just nu har jag fem favoritappar på mobilen som jag använder regelbundet och som jag verkligen tycker om. Det var ganska lätt att välja dessa även om jag funderade på att ta med några fler som jag kanske använder oftare men inte får lika mycket glädje av. Men jag kan göra ett inlägg någon annan dag om vilka appar jag använder dagligen om ni skulle tycka det är roligt. :)
 
Den första appen som jag verkligen tycker om är Pinterest! Vilket är en app som erbjuder mig så mycket inspiration och nya idéer! Jag tycker det är så himla kul att sitta och kolla på nya recept, inredningsinspiration och coola sminkningar. Allt finns verkligen där så jag kan sitta med den appen sjukt länge.
 
 
Den andra appen som jag uppsakttar är podcast appen Double Pod där jag lyssnar på mina favorit podcasts. Där kan jag också hitta nya roliga och spännande poddar att lyssna på. Jag har till exempel börjat lyssna på en podcast som heter No Meat Athlete Radio vilket är en podcast på engelska där de snackar om en hälsosam livsstil som veganer. Men annars lyssnar jag på poddar som Träningspodden och Fredagspodden samt att jag denna vecka har börjat lyssna på Den Friska Wargen. Nu gick jag in ganska ingående på poddarna men jag gillar i alla fall appen som bidrar till att jag kan lyssna på dessa härliga människor.
 
 
Den tredje appen som jag tycker om är Runnkeeper. Jag har använt den i flera år och är fortfarande nöjd med hur den funkar, den är enkel och funktionell för det jag vill ha koll på med min träning. Jag kräver inte så mycket, men jag vill veta hur rundan ser ut om jag går tillbaks och kollar om några veckor samt att jag vill hålla koll på tempo, tid och längd. Sedan tycker jag det är roligt att runnkeeper har lite utmaningar då och då som man kan vara med på, det får mig att känna en liten knuff när jag egentligen annars inte skulle orkat ut och springa. Jag har dock inte premium utan kör gratisversionen och det har funkat bra för mig hitills. 
 
 
Den fjärde appen är VEGO appen, appen där jag kan titta på alla tidigare nummer av min favorittidning VEGO magasinet. Jag uppskattar verkligen så mycket att man får möjlighet att kolla på de tidigare numrena så man kan spana in lite recept därifrån också. Om ni inte har läst VEGO magasinet så tycker jag verkligen att ni ska ge den en chans, det finns så himla mycket spännande och gott i den! 
 
 
Sist men inte minst är den högaktuella Pokémon GO appen. Detta spel tycker jag verkligen är så himla roligt och jag fick sådan nostalgi när jag började spela det. Jag är dock bara lvl 10 än så länge men jag älskar verkligen att kunna ta en promenad och ha något annat roligt att fokusera på samtidigt. Plus att det är roligt att gå ut och gå tillsammans med Oscar på promenader och leta Pokémon. Så himla kul!
 
 
Bildkällor: här, här, här
Märta

Tack för tipsen! :-) Kul inlägg!!

Amanda Forsman

Bra appar!

Lucy

kul inlägg ^^ och kan erkänna att även jag spelar pokemon go och det är faktiskt riktigt roligt ^^

Amanda

Vilket roligt inlägg! :D

Sarah

kul att du gillar listen =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress