Evening snack
God kväll på er finisar!
 
Jag har precis tittat klart på sista avsnittet av Suits på säsong 5 och har bölat som en barnunge åt hur det slutade. Som tur är har jag ju säsong 6 att titta på nu direkt så jag hoppas att den är lika bra! Det ska bli så spännande att se vad som händer för slutet av 5e säsongen var verkligen händelserikt och intensivt. Om ni inte sett Suits så kan jag verkligen rekomendera att se den! 
 
Till Suits satt jag och mumsade på lite morrötter och dippade Hummus från Sevan. Jag vet att det är superenkelt att göra egen Hummus men jag har inte kommit mig för att göra det än, men om jag gör det så ska jag se till att dela med mig av det.
 
 
 
♥/ENG/♥ 

Good evening to you darlings!
I just finished watching the last episode of Suits season 5 and I cried like a child about how it ended. Fortunately, I have season 6 to watch right away if I want to, so I hope it is as good! It will be so exciting to see what happens, since the end of the 5th season was so eventful and intense. If you have not seen Suits so I can really recomend to see it!
 
While watching Suits, I sat and munched on some carrots and hummus dipped from Sevan. I know it is super easy to make your own hummus but I have not gotten around to doing it yet, but if I do I'll make sure to share it with you.
 
XO Fanny
Anonym

Åh jag älskar suits! Så bra serie. Jag är inne på säsong 6 nu. Kram

jessy

Farligt att kolla serier, man fastnar ju så lätt!! Haha :D

Tilda Barkselius

Oj oj så gott det där såg ut!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress