A stressfull day and some easy night snacks
Hejsan!
 
Idag har varit en väldigt intensiv dag igen. Jag har ringt runt och sagt att jag inte ville ha en lägenhet och att jag ville ha en annan och nu sitter jag och väntar på att någon gång under veckan få veta om jag faktist kan få lägenheten.
Jag har även varit hos kvinnokliniken och satt in en ny spiral. FY FAN vad ont det gjorde, jag skrek till när hon satte in den för att det gjorde så ont. Jag är så glad att jag hade Oscar med mig som kunde trösta mig under tiden. Nu känns den inte så mycke faktist, det ömmar lite men det gör inte så ont som jag kommer ihåg att det gjorde efter. Så jag hoppas verkligen den sitter bra denna gång. :)
 
Nu efter att jag haft en jobbig dag bestämde jag mig för att göra lite kvälls snacks. Jag fixade lite dadlar fyllda med jordnötssmör och jordnötter och täckte dem med mörk choklad. Resultatet blev superbra och det smakade som snickers.
 
 
 
 
XO Fanny
Jeanette

Älskar såna dadlar...bästa kombinationen med jordnötsmör, mörk choklad och flingsalt.

Usch då, gjorde det Såå ont?!:-/ Jag har satt in spiral två ggr och har knappt känt av det alls. Bara som ett litet stick har jag känt. Kan kanske va olika såklart.

Svar: Eller hur det är så gott! Ja tyvärr gjorde det det. :( Men vilken tur att det inte gjorde så ont för dig! :)
Fanny

♫♪ sandra

ser gott ut!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress