China Town in Yokohama
Hejsan finisar!
 
Jag hinner inte riktigt blogga så mycket som jag hade tänkt att jag skulle göra eftersom jag och min kära mor har saker för oss hela tiden. Vi är inte på rummet speciellt långa stunder men jag försöker verkligen uppdatera så bra jag kan jag lovar! 

Vår femte dag i Japan spenderade vi i alla fall genom att besöka Yokohams China Town. Det är faktist det största China Town som ligger i Japan med över 2500 kineser som bor i detta område. Det fanns mängder av restauranger och små butiker med allt i från godis till tavlor.
 
Under vårt besök passade vi på att besöka ett fiskspa som låg i en byggnad på en stor gata. Jag har aldrig varit på ett fiskspa förut så jag tyckte det var en väldigt rolig upplevelse. Det killade lite i början med man vande sig väldigt fort med deras mumsande.
 
Förutom fiskspat så provade vi även lite mat från olika gatukök. Bland annat ett med kinesiska dumplings, men de var lite stekta också vilket annars brukar betyda att det är gyoza, men på formen såg det ut som dumplings(ni kan förstå vår förvirring). Gott var det i alla fall!
 
När vi vandrare runt i China town hittade vi också ett litet kinesiskt tempel vid namn Kanteibotemplet. Templet tillängnades den kinesiska hjälten Kuanyu som tidigare sågs som en krigsgud, idag ses han dock som bokföringens och de lyckosamma företagens gud. Man kan ju säga att guden sadlade om lite lyckobringandet, det känns som att inriktningen blivit lite mer moderniserad.
 
Isabella Huynh

åh vilka härliga bilder!

Linn Strömberg

Åh vad häftigt!

Sarah

Söta askar med björnar på

MATILDA ROSQVIST

Vad häftigt :)

Celine

Så coola bilder!

ISA

så himla spännande land verkar det där som!

Veronica

ååh va häftigt allt ser ut att vara där! Fina bilder!

Bellah

Så himla spännande! Jag har alltid velat resa till Japan :)

Cissi

Vad häftigt! Vilken häftig resa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress