It's okey!

21:48:00 den 2015-07-19

Hejsan på er finisar!
 
Just nu är bikinisäsongen i full gång vilket innebär att det är massor av tjejer där ute som inte känner att de vill ta av sig kläderna för att de inte vågar visa sina kroppar. Det finns för många personer som inte vill ha bikini för att de är oroliga över vad folk ska tänka om deras kroppar.
 
Under bikinisäsongen så är det sådan press på att man ska ha en viss typ av kropp. En kropp som inte många personer har. Att inte ha en platt mage inför bikinisäsongen ger oss ångest och vi känner att vi inte uppnår till det idealet som finns. Man känner sig dålig och när man väl tar på sig en bikini så börjar man direkt tänka på hur mycket bättre alla andra ser ut i bikini. Men vet ni vad detta är bara en inbillning. Och om någon skulle säga något till dig om att du inte borde ha bikini då är de människorna dumma i huvudet och deras åsikt är inte värd att lyssna på. Vi alla ska ha rätt att bära bikini om vi vill utan att känna oss dömda, utan att känna att vi inte passar i det, utan att känna att vi borde tränat mer. 
 
Det är inte många människor som lever upp det snevridna idealet som vi har på kvinnokroppen och vet ni vad det är helt okej! Din kropp är vacker med fettet på magen, låren, rumpan! Det är helt okej att magen inte är platt när man sitter,ligger eller står upp. För det kräver så extremt mycket om man ska få bort fettet på dem ställena, och det är HELT OKEJ att inte vilja kämpa så mycket för något som endast är kosmetiskt. Jag har fett på magen och det är okej!  Jag är stolt och glada över min kropp. :)

 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Så sant! Bra skrivet :D

2015-07-19 @ 22:02:44
URL: http://wellwhynot.blogg.se
Postat av: NICOLE

Härligt inlägg!! Alla duger som de är och rockar man sin kropp och strålar glädje så syns det!

2015-07-19 @ 23:38:51
URL: http://nwistrand.forme.se


Tack för att du vill kommentera! <3

Här kommer lite nyttig info innan du kommenterar:
- Bilder är tagna av mig om inget annat anges.
- Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
- Jag redigerar mina bilder i Photoshop.Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback